In de media

Hier vind je een overzicht van artikelen en items die over, door en met mij verschenen in verschillende media. 
Klik op de foto/button om het hele item te kunnen zien/lezen.

AD

Publicatie: 7 Maart 2021

´´BN'ers staan in de rij voor de zijdeboeketten van Sharon (27): ‘Mijn winkel werd te klein´´

Wat doe je precies?
,,Als bloemist maak en verkoop ik boeketten in de winkel die ik samen met mijn vader heb. Sinds vorig jaar ben ik begonnen met het maken van zijdeboeketten. Wat begon als iets kleins, is uiteindelijk helemaal uit de hand gelopen. Inmiddels heb ik een eigen showroom geopend en maak ik boeketten voor grote bedrijven en bekende Nederlanders. Deze boeketten zijn wat duurder, maar die kun je jaren laten staan. Ze zijn echt ter decoratie.’’

Lees het hele artikel hier

AD2.jpg
rtl4.jpg

Rtl4

Eigen, Huis & Tuin

14 december 2020 - Seizoen 1 - aflevering 74

Na een super leuke samenwerking met Froukje de Both werd ik ook benaderd door RTL4 voor het tv-programma: ''Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven'' en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! In de uitzending kun je zien hoe een dag in mijn winkel eraan toe gaat en uiteraard mooie shots van mijn winkel en onze Zijdecollectie. Wil jij deze aflevering graag terug kijken? Dat kan via Videoland of kijk de uitzending terug via onderstaande link: 

Just Say Yes!


De film

Release date: 28 januari 2021

Tijdens de filmopnames van de Nederlandse film ''Just Say Yes'' mochten wij de bloemstyling verzorgen.
Aangezien bloemstyling op een bruiloft helemaal mijn ding is, was dit echt een geweldig geslaagde klus!

117804804_3152096388237788_3850238889827
Bloemstyling23.jpeg

Noord-Hollands Dagblad

Publicatie: 18 november 2020

''Sharons zijdebloemen zijn trending''

''Sharon (27) van de bloemenwinkel in Broek op Langedijk is ook bloemist van sterren als Froukje de Both, Estelle Cruijff en Dave Roelvink. ’Het is allemaal bizar uit de hand gelopen’.

Ze zijn net echt, de Zijdebloemen van Sharon. „Daarom is het ook zo’n hit geworden.” Alhoewel, heel nep met gouden stampers, dát is ook weer in. In ieder geval hebben al haar boeketten iets gemeen: zodra je ze neerzet, heb je er geen omkijken meer naar. Top voor de alleenstaande man, volgens Dave Roelvink.

Dave Roelvink? Ja, niet alleen Langedijkers shoppen bloemen bij Bloembinderij Alfra in winkelcentrum Broekerveiling. De bloemstukken van eigenaresse Sharon Knöbel (27) uit Purmerend staan ook in de woonkamers en kantoren van bekend Nederland....''